Inxhinier Mekanik

EDUKIMI
Arsimi i Larte (Niveli Master, ose diplome Universitare e sistemit 4- vjecar) ne degen Inxhinieri Mekanike.

CILESITE DHE KARAKTERISTIKAT PERSONALE
Te mos jete i denuar me vendim te forms se prere;
– Aftesi shune te mira komunikuse dhe raportuse;
– Aftesi shume te mira te punes dhe bashkepunimit ne grup;

AFTESI KOMPJUTERIKE
– Nivel të avancuar të njohurive kompjuterike, AutoCad

GJUHET E HUAJA
– Njohuri te mira te pakten nje gjuhe te Komunitetit Europian,perben avantazh

*Të interesuarit të dërgojnë CV në kontakt@ukl.al

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *